PRIMA SHPK

Laboratori

Cilësia fillon nga kontrrolli i cdo kokrre gruri

Kontrolli i cilësisë së produkteve Prima parashikon analiza kimike dhe fizike tepër rigoroze. Qëndra e Kërkimit dhe e kontrrollit Prima mbështetet në një ekip teknikësh që gjithmonë përpiqen të mbajnë ritmin me kërkesat e klientelës dhe të zhvillojnë produkte të reja që do të kënaqin secilën nevojë me përsosmëri.
Në qendrën laboratorike, analiza dhe eksperimente të reja bëhen çdo ditë për të përmirësuar dhe monitoruar vazhdimisht produktet ekzistuese dhe për të krijuar të reja. Periodikisht, teknikët tane vizitojnë klientët personalisht për të përshtatur kërkesat e tyre individuale.

Certifikimet

Testi i zbatueshëm që përcakton menunë e një produkti dhe ofron sugjerime dhe informacione për marrjen e standardit më të lartë të cilësisë që garanton fabrika "Prima" për klientët e saj. Kompania është vlersuar me çertifikatat e mëposhtme:

PRIMA SH.P.K.

BLOJA SH.A.