PRIMA SHPK

PRIMA

Lider në cilësinë dhe prodhimin e miellit e Makaronave

Produkte të
çertifikuara

Produkte të certifikuara brenda dhe jashtë vëndit
I ceritifkuar për të qënë numri një.

25 Vite histori
suksesi

Fabrika më e madhe në Shqipëri
Lider në treg prej 25 vitesh me mbi 40 produkte

Eksport
jashtë vëndit

Prima është e vetmja fabrikë që eksporton jashtë Shqipërise pa ndërprerje miell dhe pasta prej 15 vitesh

Rreth Nesh

Kompania Prima ka si objekt kryesor të veprimtarisë së saj prodhimin dhe konfeksionimin e makaronave të shkurtra, të gjata dhe Nidi me të cilat mbulon nevojat e tregut shqiptar, si dhe eksporton në disa vënde të botës. Ndërthurja midis profesionalitetit shembullor të stafit tonë dhe teknologjisë bashkohore.

Laboratori ynë

Teknologjia e përdorur në prodhimin e makaronave nga Kompania PRIMA është teknologji Italiane , e një nga kompanive më prestigjoze në prodhimin e impiantëve të makaronave në botë “PAVAN spa”.

Partnerët tanë

Prej 25 vitesh ju kemi qëndruar besnik partnerëve tanë duke ju ofruar cilësi dhe garanci për produktet tona.

Prima Virtual Tour

Vizitoni virtualisht fabrikën “Prima” dhe cdo gjë rreth produkteve tona.

Kontaktet: